Workshop
‘Je stem als visitekaartje’

Inleiding

Je stem is een van de belangrijkste instrumenten tijdens een eerste indruk. Komt iemand zelfverzekerd, krachtig, enthousiast of juist chaotisch over? Stem speelt hierbij een belangrijkere rol dan je denkt. Denk maar aan de ‘Yes we can! speech van Obama, of aan het commentaar bij een spannende voetbalwedstrijd op Radio 1 tijdens ‘Langs de lijn’.
Wil jij ook leren hoe je je overtuigingskracht kan vergroten?

Voor wie
Het is geschikt voor iedereen die twijfels heeft over de kracht zijn/haar stem. Voor iedereen die wel eens blokkeert tijdens een speech, netwerk- of sollicitatiegesprek en wil leren daar anders mee om te gaan.

Programma
Deze workshop combineert elementen uit de dramatherapie met stem coaching. Het maakt je bewust van alle facetten van je stem en welke (belemmerende) gedachten hierop invloed hebben. Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen, leer je om krachtig te zijn.

Voorbereiding
Voor deze workshop hoef je niets voor te bereiden.

Wat brengt het je?
Inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je je eigen enthousiasme beter kan overbrengen. Je leert jezelf door de ogen van een ander te zien. Je weet wanneer anderen geraakt zijn over wat je zegt en wanneer niet. Het maakt je bewust van hoe je je gedrag kan sturen en welke rol je stem daarbij speelt.

Praktische informatie

Kosten:                     49 euro

Trainer:                     Leonie Woudstra

Locatie:                     Centrum Den Haag

Aantal deelnemers:   4-8 deelnemers