Kosten

De individuele sessies zijn 125 euro voor 60 minuten voor particulieren en 140 euro voor bedrijven. Als je zzp-er bent of een bedrijf hebt kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten. In sommige gevallen worden de sessies (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar.

De prijzen van de groepstrainingen en workshops variëren, afhankelijk van de duur en frequentie. Om meer te weten te komen over deze tarieven, kun je contact met me opnemen.

• Supervisie schematherapie wordt vormgegeven volgens de richtlijnen van het Register Schematherapie (www.schematherapie.nl). Ik ben geregistreerd als erkend supervisor in het register Schematherapie.

Supervisie/leertherapie individueel: 100 euro per bijeenkomst van ¾ uur
2 personen: 130 euro per bijeenkomst van 1 uur
3 personen: 200 euro per bijeenkomst van 1,5 uur

Alle bovengenoemde trajecten worden gestart met een kennismakingsgesprek.  In geval van supervisie is het handig om voorafgaand aan de kennismaking de richtlijnen en de eisen te lezen die van je worden verwacht door de Schematherapie Vereniging => www.schematherapie.nl

Neem contact met me op en we maken een afspraak.

Sessies die minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht. Een sessie die te laat of niet wordt afgezegd , wordt gefactureerd.