diensten

individuele coaching den haag

Individuele
coaching

Wil je jezelf beter leren begrijpen en meer grip op je leven krijgen? Samen onderzoeken we jouw dilemma’s en kijken wat er nodig is om dit te veranderen, daarbij zullen we gebruik maken van technieken uit de Psychodrama.  Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

meer informatie

Training ‘Inside is in the Action’

Een essentieel proces van elke kunstenaar en musicus, is de ontdekkingsreis naar wat jou uniek maakt. Deze zoektocht komt meerdere keren terug in je carrière. Echter in de huidige maatschappij met social media wordt de neiging groot om voornamelijk bezig te zijn met indruk maken, met de buitenkant.  Je hebt het gevoel dat je verbinding mist met je ‘ware zelf’ als ook de verbinding met het publiek.

Start nieuwe training in september 2021.

coaching musici

Training ‘ How to embrace your Perfectionism’

Veel muzikanten lopen vast als gevolg van de onzekerheid die Covid-19 op hun carrière heeft en ervaren  somberheid, angst en gevoelens van doelloosheid. Bovendien missen ze hun uitlaatklep van optreden. Mentale blokkades bij musici is een groot taboe. Het bespreekbaar maken en het onderzoeken van de oorzaken van stress, kan ruimte geven en weer plezier geven in het spelen.

Deze meerdaagse training (6x 2 uur) biedt concrete handvatten voor mentale weerbaarheid en geeft directe verandering tijdens het repeteren en op het podium, als ook op tijd leren herkennen van signalen van overbelasting.
De training is gebaseerd op Psychodrama en Schematherapie, gecombineerd met theorie uit onderzoeken bij topsporters en topmusici.

leertherapie

Supervisie / Leertherapie

Wil je alleen of in een groepje met anderen supervisie volgen voor de Schematherapie Vereniging? Ik ben een geregistreerde schema supervisor. Ik heb ervaring met het geven van zowel individuele als groepstherapie. Neem contact met me op voor een offerte.

Daarnaast bied ik ook leertherapie aan, ik sta geregistreerd in het NVP leertherapieregister. In de leertherapie onderzoeken we samen jouw dilemma’s, waarbij ik gebruik zal maken van technieken uit de Schematherapie en Psychodrama.

meer informatie

in company trainingen

In Company

Wil je je medewerkers leren hoe ze beter communiceren met de doelgroep waar ze mee werken? Zoek je een training die je team effectiever leert functioneren of soepeler om leert gaan met veranderingen (reorganisatie)? Ik bied de mogelijkheid voor trainingen op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over op maat gemaakte trainingen.

Workshop ‘Je stem als visitekaartje’

Je stem is een van de belangrijkste instrumenten tijdens een eerste indruk. Wil jij ook leren hoe je je overtuigingskracht kan vergroten? Deze workshop combineert elementen uit de dramatherapie met stem coaching.  Met behulp van ervaringsgerichte oefeningen, leer je om congruent te zijn.