Ervaringen

“Leonie kijkt goed naar wie je bent zonder te oordelen, ze stelt goede vragen en je voelt je snel bij haar op je gemak. Ze motiveert je om kritische vragen aan jezelf te stellen zonder zichzelf daarbij te sparen. Ze is goed in het begeleiden van een grote groep maar ook een op een. Ze is enthousiast en inspirerend. Ik raad haar workshops dan ook van harte aan.”M. Plaum. Programm Sales Manager

Leonie heeft een open en laagdrempelige manier van coachen. Zij zorgt voor een prettige, informele sfeer. Hierdoor ontstaat al snel een vertrouwensband met haar en met de medecursisten onderling. Dit stimuleerde mij om mijn eigen denkrichtingen verder te ontwikkelen en uit te spreken. Ik wil dan ook haar workshops van harte aanbevelen.”
D. Roelands. Marketing en Communicatie specialist.

“In één op één supervisie heb ik Leonie mogen ervaren als een heel warm, open en betrokken persoon. Op informele wijze geeft ze snel het gevoel naast je te staan, waardoor er veiligheid ontstaat waarin je snel verder kunt komen in je persoonlijke ontwikkeling. Het enthousiasme waarmee zij te werk gaat zorgt ervoor dat je buiten de kaders durft te gaan denken!” Kevin Roukema. Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Bavo Europoort.