GGZ supervisie

Wil je alleen of in een groepje met anderen supervisie volgen? Ik ben een geregistreerde schema supervisor voor de Schematherapie Vereniging en ik sta ingeschreven in het Leertherapie Register van de NVP. Ik heb ervaring met het geven van zowel individuele schematherapie als groepstherapie.

Ik heb meerdere malen een masterclass bij Joan Farrell en Ida Shaw gevolgd via de Viersprong Academy en daarnaast neem ik regelmatig deel aan intervisie en bijscholing voor supervisoren, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Schematherapie. Verder maak ik graag gebruik van Psychodrama technieken, die ik geleerd heb tijdens de Psychodrama opleiding.

Mijn specialiteiten zijn het werken met experientiële technieken en ik vind het leuk om supervisanten te motiveren en zelfvertrouwen te geven om ook een meerdere stoelendialoog en imaginaties in een groep te doen. Veel mensen zien daar tegenop. Daarnaast vind ik het parallelproces van de therapeut een belangrijk onderdeel van de supervisie.

Je kunt de supervisies laten vergoeden door je werkgever.
Neem contact met me op voor een offerte.

Daarnaast bied ik ook leertherapie aan. Ook hier staan de parallelprocessen centraal en maak ik vaak gebruik  van technieken uit zowel de Psychodrama als de Schematherapie.  Ik sta ingeschreven in het Leertherapie Register van de NVP. Vraag een intakegesprek aan en we kijken of het klikt en we kunnen samenwerken.

ervaringen

  • ‘ik voel me gelijk op mijn gemak bij Leonie, ik vind het niet eng om fouten te maken, ik durf buiten m’n comfort zone te gaan. Ze heeft veel ervaring met schemagroepen’

    J.
  • ‘Het lukt Leonie om het ‘blije kind’ in mij naar boven te halen. Ik ben heel enthousiast over schematherapie’

    L.