levensfase

Heb jij ook het gevoel dat de dagen voorbij vliegen en dat je te weinig tijd over houdt aan het einde van de week? Ervaar je ook dat je iets mist in je leven,  terwijl je ogenschijnlijk alles hebt?

Veel dertigers zijn op zoek,  ervaren onrust, proberen er achter te komen hoe ze meer voldoening uit hun leven kunnen halen.  Sommigen nemen een sabbatical, gaan op wereldreis of beginnen een eigen bedrijf.
Het helpt om over deze gevoelens te praten en samen te kijken wat er nodig is om je beter te voelen.

Naast workshops, bied ik 3- en 5-daagse trainingen aan, die antwoord geven op jouw levensfase dilemma’s. Verder zijn er mogelijkheden voor individuele coaching. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Diensten

individuele coaching den haag

Individuele coaching

Voel je je regelmatig gestrest? Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan op je werk of in relaties? Wil je jezelf ontwikkelen? Een nieuwe wending geven aan je carrière? Werken vanuit je passie? Wil je jezelf beter leren begrijpen en meer grip op je leven krijgen?

Samen onderzoeken we jouw dilemma’s en kijken hoe je een nieuwe draai kan vinden. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoed door je zorgverzekeraar.  Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

training je eigen koers varen

Deze training bestaande uit 5 of 3 dagdelen en is voor mensen die al langer vastzitten in een functie waar ze geen energie meer van krijgen.

Met behulp van oefeningen en groepsgesprekken onderzoek je wat je kwaliteiten zijn en drijfveren, bekijk je welke belemmerende factoren je tegenhouden om te veranderen en krijg je concrete handvatten om dingen te veranderen.

Nieuwe data start 3 en 5-daagse training: Medio april 2018.
Meld je nu aan!
Nog twijfels? Je kunt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we samen kijken of het bij je past.

download de flyer