Werk dilemma’s

Verandert er hier dan ook nooit iets! Het is hier altijd maar hetzelfde liedje. Moet ik dit nog 25 jaar blijven doen? Ben ik wel geschikt voor dit vak? Ben ik nu wat ik wilde zijn toen ik klein was? Hoe ziet mijn plek er eigenlijk uit?

Veel mensen zitten al jarenlang vast in een baan die geen energie meer oplevert, maar hebben het gevoel dat ze niets kunnen veranderen aan hun situatie, omdat ze een hypotheek hebben, een gezin of zijn gefocust op hun opgespaarde vakantiedagen waar ze ooit nog eens een wereldreis mee willen maken.

Met behulp van mijn training onderzoeken we waar je energie van krijgt en hoe je meer ruimte voor jezelf kan nemen. Maar ook hoe je met (kleine) aanpassingen weer meer plezier krijgt in je werk. Als je niet goed weet wat je drijfveren zijn, vaar je steeds de verkeerde kant op. Je gaat leren om te voelen wat jouw koers is, in plaats van de uitgestippelde weg die je baas in gedachten heeft, of die jouw omgeving van je verwacht. Je zult merken dat dit houvast en richting geeft.

Liever eerste een individueel kennismakingsgesprek? Neem contact met me op voor een afspraak.

de workshops

workshop Zelfverzekerd tijdens sollicitatiegesprekken

Kijk eens hoe geweldig ik ben, ik snap niet dat niemand dat ziet!’ ‘oh wat gênant dat ik dat heb gezegd, nu gaan ze me hier nooit aannemen, wat ben ik toch ook een sufferd’
Ben jij iemand die zichzelf tijdens netwerkgesprekken of sollicitatiegesprekken soms overschreeuwt, of juist een te bescheiden en onzekere rol aanneemt? Schrijf je in!

download de flyer

de trainingen

training je eigen koers varen

Deze training bestaande uit 5 of 3 dagdelen en is voor mensen die al langer vastzitten in een functie waar ze geen energie meer van krijgen.

Met behulp van oefeningen en groepsgesprekken onderzoek je wat je kwaliteiten zijn en drijfveren, bekijk je welke belemmerende factoren je tegenhouden om te veranderen en krijg je concrete handvatten om dingen te veranderen.

Nieuwe data start 3 en 5-daagse training: Medio april 2018.
Meld je nu aan!
Nog twijfels? Je kunt eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we samen kijken of het bij je past.

download de flyer